Πηγή: www.newsit.gr

Πατέρας και γιος είχαν συχνά διαμάχη. Αυτή τη φορά όμως ο ηλικιωμένος άνδρας πήρε το όπλο και το έστρεψε κατά του γιου του. Τον πυροβόλησε στο στήθος.

Θύμα είναι ένας 51χρονος Ρομά, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, ενώ αναζητείται ο 67χρονος πατέρας του, για τον φόνο.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τις καταθέσεις των συγγενών, πατέρας και γιος λογομάχησαν και οικογενειακά θέματα και τότε ο πατέρας άρπαξε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στην συνέχεια ο 67χρονος δράστης, διέφυγε παίρνοντας μαζί του και το όπλο του εγκλήματος και γίνονται έρευνες από την Αστυνομία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του. 

Προβλήθηκε 1188 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.