Πηγή: www.bloko.gr

Άρπαξαν το 100 «παπί”, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον… Υπαστυνόμο. Το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Ο Υπαστυνόμος, που ύστερα από χρόνια στις Ομάδες ΖΗΤΑ και ΔΙ.ΑΣ υπηρετεί στην Τροχαία, πήγαινε σε ένα σήμα, το οποίο είχε λάβει από το κέντρο του.

Στη διαδρομή είδε δύο ανήλικους με τη μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού, αλλά με το έμπειρο μάτι του είδε ότι δεν είχαν κλειδιά.

Τους έκανε σήμα να σταματήσουν, αλλά εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα, μπήκαν στο εμπορικό κέντρο και στην οδό Ναυαρίνου, όπως βλέπετε και στο βίντεο, πέταξαν το μηχανάκι στο έδαφος και έτρεξαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο Υπαστυνόμος ακολούθησε τον συνεπιβάτη και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Όπως αποδείχθηκε οι δύο τους έχουν… ειδικότητα στην κλοπή μοτοσικλετών χαμηλού κυβισμού και ήδη έχει ξεκινήσει η έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσες έχουν διαπράξει. 

Προβλήθηκε 1166 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.