Η Εθνική μας στην πρώτη θέση στον όμιλο αήττητη

πέρασε στα προημιτελικά.

Σήμερα στον τελευταίο αγώνα του ομίλου αντιμετώπισε την Μεγάλη Βρετανία και νίκησε 58-24.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα (εδώ)

Great Britain v Greece - Full Game

FIBA U16 Women's European Championship Division B 2018

Δείτε τον αγώνα (εδώ)

Στα προημιτελικά της Πέμπτης η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στο νοκ άουτ την Σλοβενία.

Αν όλα πάνε καλά και προκριθούμε, στον ημιτελικό η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Φινλανδία με την οποία παίξαμε τέσσερα φιλικά (νικήσαμε σε όλα αλλά αυτό δεν λέει τίποτα).

Η Φινλανδία νίκησε 77-74 την Λευκορωσία αφού βγήκε πρώτη στο Δ΄ γκρουπ και δεν θα έχει πρόβλημα στα προημιτελικά με την βέβαιη δεύτερη του Γ΄ γκρουπ Ρουμανία.

Αντίθετα η Λευκορωσία θα διασταυρωθεί στα προημιτελικά με το πολύ καλό Ισραήλ και η μετωπική είναι άγνωστο τι θα βγάλει (μάλλον Ισραήλ).

Ο νικητής του σημερινού αγώνα Μαυροβουνίου Σουηδίας σαν δεύτερος του γκρουπ μας θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στα προημιτελικά.

Ο νικητής του αγώνα στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή Ισραήλ Λευκορωσίας. 

Προβλήθηκε 1080 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.