Πηγή: www.sportifico.gr

Ο Νίκος Γιαννουλάκης αποτελεί το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης. Ο Νίκος γεννήθηκε το 1990 και αγωνίστηκε επι σειρά ετών στην θέση του αριστερού και κεντρικού αμυντικού.

Ο Νίκος θεωρείται ένας απο τους καλύτερους αμυντικούς του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, έχει θητεία σε ομάδες που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα τοπικά πρωταθλήματα (Ατρόμητος Πειραιά, Ιωνικό, Εθνικό), ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Χαϊδάρι.

Ο Νίκος είναι παιδί της πρωταθλητριας του στίβου Σοφίας Μπακατσάκη και του πρωταθλητή του στίβου και νυν εθνικού προπονητή της Κύπρου, Αντώνη Γιαννουλάκη. Πολλοί τον χαρακτηρίζουν «Μπόλντ», λόγω της γονικής ενασχόλησής του με τον κλασικό αθλητισμό και την προπαρασκευή του επί σειρά ετών στον στίβο.

«Πολύ καλός παικτης. Θα μας βοηθήσει πολυ» υποστήριξε στην σελίδα της ΔΙΑΝΑ ο προπονητής της Άκης Μιχαηλίδης.

Ο πρόεδρος της ΔΙΑΝΑ υποστήριξε επίσης ότι ο Νίκος δεν θα είναι η τελευταία μετεγγραφή της ομάδας:

«Ίσως γίνει άλλη μια μεταγραφή. Θεωρώ ότι είμαστε πλήρεις σε όλες τις γραμμές και περιμένουμε να το απολαύσουμε στο γήπεδο» κατέληξε ο κύριος Γιάννης Ζευγίτης.

Ο Νίκος αποτελεί την 10η μετεγγραφή της χρονιάς.

Η ΔΙΑΝΑ έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα τους:

Νίκο Γιαννουλάκη (Χαϊδάρι)

Νίκο Κετσετζόγλου (Χολαργός)

Δημήτρη Χριστόπουλο (Ατρόμητος Π)

Λουκά Βλάχο (Κ20 Απόλλων Αθ.)

Μαρίνο Πατινιώτη (Αστέρας Κερατσινίου)

Νίκο Καλαμαρά (Κ20 Πανιώνιος)

Αντώνη Κανέλλο (Λαύρα)

Δημήτρη Κωτσοβό (Άγιοι Ανάργυροι)

Άρη Κωτσοβό

Στέφανο Ζιώβα (Καισαριανή)

Στο ρόστερ παρέμεινε και ο Μανώλης Καλλέργης που αρχικά είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει απο τον συλλογο.

Σημειώνεται ότι αύριο, Τετάρτη, στις 18.00 θα γινει στο Β’ δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης το δεύτερο φιλικό της ΔΙΑΝΑ απέναντι στην Προοδευτική… 

Προβλήθηκε 656 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.