Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 23 Αυγούστου για το έγκλημα στου Φιλοπάππου, όπου έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Νίκος Μουστάκας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της συμμορίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

YOUNAS IMTISAL του YOYNAS και της SAJIDA , γεννηθέντα στις 16-8-2001 ή 16-8-2003 στο Πακιστάν

QADEER ή AHMED AHMAD ή QADEER του NAZAR και της SHANAZ ή SHEHNAZ , γεννηθέντα στις 5-5-1990 στο Πακιστάν


BDEEN (ον) SAJJAD KHALEEL IBRAHIM ή SAJJAD του KHALEEL ή HALLEL και της MATIHA ή MADEEHA SAFAR ή MADIHAA , γεννηθέντα στις 17-7-1993 στo Ιράκ.

 

Προβλήθηκε 625 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.