Πηγή: www.iefimerida.gr

Το ποδήλατο του 19χρονου πρωταθλητή ΑμεΑ Νίκου Παπαγγελή έκλεψαν άγνωστοι από το Λαγονήσι, «ακυρώνοντας» τα όνειρά που είχε για τους Παραολυμπιακούς του 2020.

Ο Νίκος Παπαγγελής είναι ο μοναδικός Έλληνας, που κάνει ποδήλατο με ένα πόδι, χωρίς πρόσθετο μέλος.

Οπως αναφέρει σε δημοσίευσή του στο Facebook, το ποδήλατο κόστιζε περίπου 7.500 ευρώ με αποτέλεσμα και να μην μπορεί να αγοράσει άλλο σύντομα και να μην μπορεί να κάνει προπονήσεις, καθώς το ποδήλατο ήταν ειδικά σχεδιασμένο να μην έχει πετάλι από την μία πλευρά. (Εδώ η ανάρτηση στο facebook)

Το ποδήλατο του πρωταθλητή Νίκου Παπαγγελή κλάπηκε στο Λαγονήσι, ενώ όπως είχε πει ο ίδιος στο Star, χωρίς το ποδήλατο δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο που είναι να προκριθεί στους Παραολυμπιακούς στο Τόκιο το 2020.

«Το ποδήλατο είναι άχρηστο για τους άλλους. Δεν μπορεί να μπεί αριστερό πετάλι. Κάνει μόνο για άτομα με ένα πόδι. Δίνω μάλιστα και αμοιβή σ΄όποιον με βοηθήσει να το βρώ.

Και για μένα αυτό το ποδήλατο είναι η ζωή μου και χωρίς αυτό δεν μπορώ να πάω στο Τόκιο», είχε πει χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

Προβλήθηκε 574 φορές

Το βούλευμα για την υπόθεση μαστροπείας με τη 14χρονη στη Νέα Σμύρνη - ''Την εξώθησαν στην πορνεία και υπόσχονταν χρήματα''

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών θα ξετυλιχθεί τον Ιούλιο, η κακοποίηση μίας ανήλικης κοπέλας, ηλικίας μόλις 14 ετών, από τέσσερις άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας πρώην τρόφιμος στην Κιβωτό του Κόσμου.

Πετράλωνα: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος ξυλοκόπησε άγρια καθαρίστρια αφού πρώτα προσπάθησε να την βιάσει

Η 53χρονη, σε άθλια κατάσταση, αιμόφυρτη, με σχισμένα ρούχα και σπασμένη γνάθο, βρήκε το κουράγιο να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο παρολίγον βιαστής και κακοποιητής της να συλληφθεί