Πηγή:www.topontiki.gr

Συνελήφθη 51χρονος Έλληνας ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον φαρμακοποιό στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος σκότωσε τον φαρμακοποιό για οικονομικές διαφορές. Συγκεκριμένα, ο 51χρονος, ο οποίος φέρεται να εργάζεται ως αρχιτέκτονας- πολιτικός μηχανικός, δανείστηκε χρήματα από τον φαρμακοποιό, αλλά καθυστέρησε να του τα επιστρέψει.

Έτσι, ο φαρμακοποιός κινήθηκε δικαστικά σε βάρος του 51χρονου με αποτέλεσμα να του κατασχέσει το σπίτι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι ο φαρμακοποιός πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και το σώμα στο Νέο Ψυχικό, στις 8 Σεπτεμβρίου, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα. 

Προβλήθηκε 694 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.