Πηγή: www.efsyn.gr

Θρασύτατη ληστεία έγινε σήμερα (Παρασκευή) περίπου στις 7:30 το βράδυ, σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται επί της οδού Πανεπιστημίου και λίγο πριν την πλατεία Ομονοίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες και καπέλα, εισήλθαν μέσα στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλων, άρπαξαν την -άγνωστη μέχρι στιγμής- λεία τους, την έβαλαν μέσα σε σάκο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Σημειώνεται ότι μία υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου προσπάθησε να εμποδίσει τον έναν ληστή που κρατούσε τον σάκο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Οι δράστες διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες, στη μία από τις οποίες («παπάκι») ανέβηκε ο άντρας που άρπαξε τον σάκο. 

Προβλήθηκε 688 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.