του Μιχάλη Τεζάρη (www.newpost.gr)

Πολύτιμους λίθους, κοσμήματα και χρήματα, έβαζαν στο στόχαστρό τους τα μέλη σπείρας που είχαν διαπράξει τρεις διαρρήξεις κοσμηματοπωλείων και μια σε δημόσια υπηρεσία.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής και ιδιοκτησίας, συνέλαβαν ένα απο τα μέλη της εγκληματικής ομάδας στον Άλιμο. Πρόκειται για έναν 34χρονο, που στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι δράστες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε κοσμηματοπωλεία.

«Χτυπούσαν» κυρίως βραδινές ώρες μπαίνοντας στα καταστήματα αφού πρώτα αχρήστευαν τους συναγερμούς. Στη συνέχεια, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού, παραβίαζαν τα χρηματοκιβώτια και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και πολύτιμους λίθους. Από την έρευνα σε οικία και χώρους στάθμευσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και ασημικών
Κινητά τηλέφωνα
Διαρρηκτικά εργαλεία
Φιάλες οξυγόνου
Μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ
Φορητοί ασύρματοι επικοινωνίας
Είδη ένδυσης
Διάφορες σημειώσεις

 

Προβλήθηκε 636 φορές

Το βούλευμα για την υπόθεση μαστροπείας με τη 14χρονη στη Νέα Σμύρνη - ''Την εξώθησαν στην πορνεία και υπόσχονταν χρήματα''

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών θα ξετυλιχθεί τον Ιούλιο, η κακοποίηση μίας ανήλικης κοπέλας, ηλικίας μόλις 14 ετών, από τέσσερις άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας πρώην τρόφιμος στην Κιβωτό του Κόσμου.

Πετράλωνα: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος ξυλοκόπησε άγρια καθαρίστρια αφού πρώτα προσπάθησε να την βιάσει

Η 53χρονη, σε άθλια κατάσταση, αιμόφυρτη, με σχισμένα ρούχα και σπασμένη γνάθο, βρήκε το κουράγιο να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο παρολίγον βιαστής και κακοποιητής της να συλληφθεί