Το «πράσινο φως», όπως αναμενόταν έδωσε το Δ.Σ. της Eurobank για την απορρόφηση της εταιρίας διαχείρισης ακινήτων Grivalia.

Η κίνηση εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της Eurobank για την δραστική αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μέσω της δημιουργίας ειδικού οχήματος (SPV), οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν σήμερα.

Όπως έγραψε το economistas.gr στις 18.30, χθες, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. για τη λήψη της απόφασης συγχωνεύσεις.

Οι λεπτομέρειες της συγχώνευσης θα ανακοινωθούν πριν την την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Για τις 11.00 το πρωί σήμερα, έχει προγραμματιστεί κοινό conference call της Eurobank και της Grivalia στο οποίο θα παρουσιαστούν σε αναλυτές και επενδυτές οι τεχνικές λεπτομέρειες και τα οφέλη από την συγχώνευση των δυο εταιριών.

Το φιλόδοξο σχέδιο της συγχώνευσης έχει τη στήριξη του Ομίλου Fairfax, αναγνωρίζοντας τα ευρύτερα οφέλη, ο οποίος κατέχει το 16,88% της Eurobank και το 51,43% της Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ.

www.economistas.gr 

Προβλήθηκε 461 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.