www.zougla.gr

Συγκλονισμένη είναι η πόλη του Αιγάλεω και η αθλητική οικογένεια του «ΜΕΛΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ» από τον αδόκητο χαμό του 20χρονου αθλητή της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, Δημήτρη Δοξόμπολη.

Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος μπασκετμπολίστας έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της 26ης Δεκεμβρίου.

Ο σύλλογος «ΜΕΛΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ» με ανακοίνωσή του αποχαιρέτησε τον παίκτη του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Συγκλονισμένη η Οικογένεια του ΜΕΛΑΣ από το ξαφνικό θάνατο του 20χρονου αθλητή της σε τροχαίο με τη μηχανή του τα ξημερώματα.

Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών.

Καλό Παράδεισο...».

Πηγή: ipolimas.gr 

Προβλήθηκε 739 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. - Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.