Σοβαρά επεισόδια στο Πρωθυπουργικό μέγαρο στα Τίρανα. Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την σύλληψη του Ράμα. Κάποιοι απ΄αυτού κατάφεραν να "μπουκάρουν" στο κτίριο. Ξύλο, χημικά και αίματα παντού. 

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την Αλβανική Βουλή στα Τίρανα, με «πρωταγωνιστές» διαδηλωτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο χάος φαίνεται πως βυθίζεται η Αλβανία, αφού μετά τη ρίψη μπογιάς στον Έντι Ράμα μέσα στο κοινοβούλιο, τώρα διαδηλωτές φαίνεται να προσπαθούν να μπουν μέσα στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Διαδηλωτές της αντιπολίτευσης συγκεντρώθηκαν κατά χιλιάδες έξω από το μέγαρο του Έντι Ράμα και άρχισαν να συγκρούονται με την αστυνομία, σε μια προσπάθεια να προσέλθουν σε αυτό.

Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα δήλωσε πως ο κόσμος θα προσπαθήσει να συλλάβει τον Έντι Ράμα.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 623 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.