Επίσκεψη» από τουλάχιστον 50 άτομα που επέβαιναν σε 25 μοτοσυκλέτες δέχθηκε ο διαιτητής μπάσκετ που θα διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, Παναγιώτης Αναστόπουλος στον Βύρωνα. 
 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, οι άγνωστοι είπαν διάφορα υβριστικά συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το γκρουπ αγνώστων φέρεται να ξεκίνησε από τα νότια προάστια και συγκεκριμένα από την Ηλιούπολη.
 
Δεν προκλήθηκαν ζημιές, δεν υπήρξαν βιαιοπραγίες και δεν έγιναν προσαγωγές, ενώ επί του θέματος έχει επιληφθεί το τμήμα της αθλητικής βίας της ασφάλειας Αττικής.
 

www.newpost.gr (Μιχάλης  Τεζάρης) 

Προβλήθηκε 704 φορές

Το βούλευμα για την υπόθεση μαστροπείας με τη 14χρονη στη Νέα Σμύρνη - ''Την εξώθησαν στην πορνεία και υπόσχονταν χρήματα''

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών θα ξετυλιχθεί τον Ιούλιο, η κακοποίηση μίας ανήλικης κοπέλας, ηλικίας μόλις 14 ετών, από τέσσερις άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας πρώην τρόφιμος στην Κιβωτό του Κόσμου.

Πετράλωνα: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος ξυλοκόπησε άγρια καθαρίστρια αφού πρώτα προσπάθησε να την βιάσει

Η 53χρονη, σε άθλια κατάσταση, αιμόφυρτη, με σχισμένα ρούχα και σπασμένη γνάθο, βρήκε το κουράγιο να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο παρολίγον βιαστής και κακοποιητής της να συλληφθεί