Η Ελληνική αποστολή της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό του Κόμπο σήμερα Σάββατο (20.07.2019), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Γκουανκζού της Νότιας Κορέας.

Τα κορίτσια της Ναταλίας Τσερνέκα (Βασιλική Κοφίδη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αναστασία Κουτσελίνη, Βιολέτα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Γεωργία Βασιλοπούλου, Δανάη Καριώρη) συγκέντρωσαν 87.6000 βαθμούς.

Με τον τελικό στο Κόμπο, ολοκληρώθηκαν όλα τα αγωνίσματα, με την Ελληνική αποστολή να έχει συμμετοχή σε όλους τους τελικούς και την έκτη θέση στο Κόμπο να είναι η υψηλότερη.

Χρυσό για την Ρωσία, με 98.000 βαθμούς, ενώ ακολούθησε η Κίνα (2η) με 96.5667 βαθμούς και η Ουκρανία (3η) με 94.5333 βαθμούς.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.  

Προβλήθηκε 439 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.