Στάση εργασίας την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, από τις 11.00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου, προκηρύσσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, σε συνέχεια της εικοσιτετράωρης απεργίας της 24ης Σεπτεμβρίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο.

Παράλληλα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και άλλα σωματεία, στις 11.00 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων.

www.ereportaz.gr 

Προβλήθηκε 540 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 25 έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου, στα ανατολικά παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 21 ευρωβουλευτές που εκλέγονται από κάθε κόμμα

Συγκεκριμένα, βάσει των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, η Νέα Δημοκρατία εκλέγει επτά ευρωβουλευτές, ο ΣΥΡΙΖΑ τέσσερις, το ΠΑΣΟΚ τρεις, το ΚΚΕ και η Ελληνική από δύο, η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας, ενώ η Φωνή Λογικής φαίνεται να κερδίζει τη μάχη στο όριο και να εκλέγει έναν.

Ο καιρός την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι έως 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 24 έως 37 και πιθανώς τοπικά 38 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09-06-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Τρίκαλα: Υπάλληλος του Δήμου Μετεώρων  εμφανίστηκε για δουλειά μετά από 13 χρόνια

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr την 1η Ιανουαρίου και με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος δήμαρχος Μετεώρων, του Νομού Τρικάλων, Λευτέρης Αβραμόπουλος ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας για τον καθένα από τους προϊσταμένους.