Ενωμένη Πόλη

Η Πόλη μας φόρεσε τα γιορτινά της και νωρίτερα από ποτέ σχεδόν ολοκληρώθηκε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα συνεργεία μας γιατί μόνοι με ελάχιστα μέσα έφεραν αυτό το αποτέλεσμα .

Όπως είχαμε δεσμευτεί κάθε χρόνο θα προσθέτουμε δρόμους και πλατείες ώστε να γίνεται πιο έντονος και πλούσιος ο στολισμός σε μια πόλη που πριν την διοίκηση μας ήταν σκοτεινή τις γιορτινές ημέρες.

Έτσι η Κρήτης, Διγενή Ακρίτα , Τριπόλεως κ.α δρόμοι και γειτονιές προστέθηκαν φέτος και συνεχίζουμε.....

Ραντεβού για το άναμμα του δέντρου μας στο Δημαρχείο και την επίσημη εναρξη της εορταστικής περιόδου στις 8 Δεκεμβρίου μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη!

Καλές γιορτές σε όλους. 

φωτογραφίες εδώ

Προβλήθηκε 782 φορές

Το βούλευμα για την υπόθεση μαστροπείας με τη 14χρονη στη Νέα Σμύρνη - ''Την εξώθησαν στην πορνεία και υπόσχονταν χρήματα''

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών θα ξετυλιχθεί τον Ιούλιο, η κακοποίηση μίας ανήλικης κοπέλας, ηλικίας μόλις 14 ετών, από τέσσερις άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας πρώην τρόφιμος στην Κιβωτό του Κόσμου.

Πετράλωνα: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος ξυλοκόπησε άγρια καθαρίστρια αφού πρώτα προσπάθησε να την βιάσει

Η 53χρονη, σε άθλια κατάσταση, αιμόφυρτη, με σχισμένα ρούχα και σπασμένη γνάθο, βρήκε το κουράγιο να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο παρολίγον βιαστής και κακοποιητής της να συλληφθεί