Νέα εισβολή σημειώθηκε σε κατάστημα με ΙΧ, με τους δράστες να «χτυπούν» αυτή τη φορά στο Μενίδι.

Στόχος ήταν ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έριξαν με φόρα το αυτοκίνητο που οδηγούσαν πάνω στην πλαϊνή είσοδο του καταστήματος, καταφέροντας να ανοίξουν μια μικρή τρύπα στα σιδερένια ρολά.

Μετά από ολιγόλεπτες προσπάθειες κατάφεραν να εισβάλουν στο κατάστημα. Αφού άρπαξαν διάφορα διάφορα προϊόντα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό και πλέον σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: iefimerida.gr 

Προβλήθηκε 463 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.