Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι οδηγοί κινούνταν, το μεσημέρι της Παρασκευής (20.12.2019), η λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου, στο Κορωπί. Είδαν έναν περιπολικό να καταδιώκει αυτοκίνητο, το οποίο τελικά ανατράπηκε!
Η καταδίωξη κράτησε αρκετή ώρα και σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο των υπόπτων ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο ένας απ’ αυτούς να τραυματιστεί ελαφρά και οι αστυνομικοί να τους συλλάβουν.
Όλα ξεκίνησαν όταν περιπολικό αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, που λίγη ώρα νωρίτερα είχαν κάνει διάρρηξη στην περιοχή.
Η καταδίωξη ξεκίνησε στη λεωφόρο Κορωπίου. Το αυτοκίνητό τους μπήκε στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου, με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.
Στο ύψος της οδού Αγίων Αναργύρων, όμως, το αυτοκίνητο των διαρρηκτών ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε.
Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν ο ένας από τους επιβαίνοντες να τραυματιστεί ελαφρά. Οι αστυνομικοί έκαναν πέντε συλλήψεις.
Λόγω της ανατροπής προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

www.newsit.gr  

Προβλήθηκε 532 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.