Θύμα επίθεσης έπεσε ξανά ο διαιτητής VAR της αναμέτρησης Βόλος – Ολυμπιακός, για την 16η αγωνιστική της Superleague. Συγκεκριμένα ομάδα αγνώστων στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής (3/1), έσπασε τα τζάμια της εισόδου της πολυκατοικίας στου Ζωγράφου που διαμένει Έλληνας ρέφερι.

Το περιστατικό έρχεται ως συνέχεια του συμβάντος στις 23 Δεκεμβρίου 2019, όταν είχε γίνει πάλι επίθεση, με κροτίδα εκείνη τη φορά, προκαλώντας υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας και δύο μέρες μετά την… εκεχειρία μεταξύ διαιτητών, ΕΠΟ και Superleague ώστε να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Αθλητικής Βίας Ασφάλειας Αττικής και ερευνά το συμβάν. 

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 526 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.