Ασύλληπτη τρσγωδία στον Πειραιά με ένα παιδί να ανασύρεται απανθρακωμένο από την πυροσβεστική, ύστερα από φωτιά σε κτίριο στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση.

Το παιδί άγνωστο γιατί βρέθηκε μόνο μέσα στο κτίριο που καιγόταν στον Πειραιά ενώ μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του.

Πυροσβεστικό Σώμα @pyrosvestiki · 5ω
#Πυρκαγιά σε κτίριο στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 16 #πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Πυροσβεστικό Σώμα @pyrosvestiki
Νεκρό παιδί #εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε κτίριο στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά.

1:00 π.μ. - 4 Ιαν 2020

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 572 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.