Άσχημες εικόνες έρχονται από το παιχνίδι Δάφνη Δαφνίου - Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Α2, στο οποίο φαίνονται μικρά παιδιά να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν.

Ο λόγος είναι πως, 1' πριν από το τέλος του ημιχρόνου, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» άναψαν πολλά καπνογόνα σε ένα πάρα πολύ μικρό κλειστό γήπεδο.

Η ατμόσφαιρα έγινε αμέσως αποπνικτική, το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου μία ώρα, αλλά αυτό είναι φυσικά το λιγότερο μπροστά στις θλιβερές εικόνες.

Φυσικά, τα καπνογόνα δεν επηρέασαν μόνο τα μικρά παιδιά, αλλά και τους αθλητές των δυο ομάδων όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Δείτε σχετικό βίντεο, καθώς και φωτογραφίες:

 

www.sdna.gr

Προβλήθηκε 890 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.