Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική

Ο επικεφαλής της ΑΣΑ, κ. Ανδρέας Κούρτης, απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Γιάννη Βρούτση, με την οποία ζητάει να τηρήσει την προεκλογική του υπόσχεση στους Βορειοηπειρώτες συνταξιούχους, σε σχετικό δελτίο τύπου της ΝΔ με ημερομηνία 17.05.2019, στο οποίο αναγράφεται:

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε επίσης πώς στο νέο Νόμο που θα φέρει η επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σε αντικατάσταση του Νόμου Κατρούγκαλου, θα διορθώσει τις άδικες για τους ομογενείς μας στην Αλβανία πρόνοιες της σημερινής νομοθεσίας που δημιουργούν προσκόμματα στη θεμελίωση πλήρους δικαιώματος εθνικής σύνταξης.»

Η ΑΣΑ αναμένει απάντηση μέχρι την Παρασκευή 31/01/2020. 

πηγή

Προβλήθηκε 584 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί - Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ