Αγριεύουν οι Δήμοι απέναντι στους ασυνείδητους που αφήνουν τα σκουπίδια τους ανεξέλεγκτα στα πεζοδρόμια.

Όταν έχετε ογκώδη αντικείμενα ένα τηλεφώνημα στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, αρκεί.

Ένας ακόμα δήμος αποφάσισε να αυστηροποιήσει τη στάση του απέναντι στους δημότες εκείνους που δεν διστάζουν να ρυπάνουν αποθέτοντας όπως τους διευκολύνει τα σκουπίδια τους "χύμα" στο δρόμο ή στο πεζοδρόμιο.

Μετά το δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης που μόλις λίγες μέρες πριν κατέθεσε μήνυση σε βάρος δημότη ο οποίος άδειασε στην κυριολεξία τα σκουπίδια του γραφείου του στο πεζοδρόμιο και μάλιστα μπροστά σε σχολείο, και ο δήμος Παλαιού Φαλήρου κατέθεσε μήνυση σε βάρος κατοίκου που στην κυριολεξία ξεφόρτωσε τα δικά του σκουπίδια ελεύθερα, στο πεζοδρόμιο.

"Μηδενική ανοχή σε όσους επιδεικνύουν αντικοινωνική συμπεριφορά, εις βάρος όλων μας" δήλωσε με ανάρτησή του ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος παραθέτοντας και τη σχετική φωτογραφία.

"Οι ασυνείδητοι, όπως ο εικονιζόμενος, που θεωρούν πως ο κοινόχρηστος χώρος αποτελεί την προσωπική τους χωματερή, θα διαπιστώσουν ότι τα περιθώρια ανοχής και ατιμωρησίας εξαντλήθηκαν, αρχής γενομένης από σήμερα" τόνισε.

"Αυτή την στιγμή ο αντιδήμαρχος πόλης κ. Ασημακόπουλος καταθέτει μήνυση στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου. Σήμερα η συμμαχία μας, η συμμαχία πολιτών - εργαζομένων - δημοτικής αρχής, πέτυχε μια σπουδαία νίκη, αποδείξαμε πως η καθαριότητα της πόλης, είναι υπόθεση όλων μας".


Ο Δήμος τα απομάκρυνε άμεσα  

www.vimaonline.gr

Προβλήθηκε 1393 φορές

Ζωγράφου: Συνελήφθησαν δυο άνδρες με πάνω από 87 κιλά κάνναβη στην κατοχή τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο αστυνόμευσης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από αστυνομικούς της Υ.Π.Π.Ι., εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι σε οδό στην περιοχή του Ζωγράφου να κατέχουν συνολικά 15 κιλά και 230 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) διαχωρισμένα σε 150 συσκευασίες με σκοπό την άμεση διακίνηση.

Βύρωνας: ''Άγουρη'' συμμορία πίσω από το θάνατο 16χρονης κόρης δημοσιογράφου από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Ήταν Νοέμβριος του 2023. Η είδηση του θανάτου μιας έφηβης, κόρης γνωστού δημοσιογράφου συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι ενός 17χρονου στο Βύρωνα όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το «σίσα» γνωστό και ως «η κοκαΐνη των φτωχών».