Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανοίξει το Taxisnet για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr, σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, το Taxisnet αναμένεται να ανοίξει για τις φορολογικές δηλώσεις 2020 το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, με πιθανότερη ημερομηνία όμως την Παρασκευή 10 Απριλίου, το βράδυ.
Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής τόνισε πως ενδεχομένως υπάρξει παράταση στην ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων ενώ άφησε επίσης ανοιχτό λόγω των συνθηκών να μην ισχύσει φέτος το μέτρο του 30% των ηλεκτρονικών αποδείξεων.
«Η ΑΑΔΕ εργάζεται εντατικά για να ανοίξει μέχρι τις 15 Απριλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πληρωμή των 800 ευρώ σε όλους τους δικαιούχους», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων ο διοικητής της ΑΑΔΕ.
«Ετοιμάζεται η όλη διαδικασία ώστε οι 35.000 νέοι κλειδάριθμοι να αποσταλούν στους αιτούντες δικαιούχους τους σε δυο τμήματα, ένα μέσω κινητού τηλεφώνου και ένα μέσω mail», κατέληξε.

www.topontiki.gr  

Προβλήθηκε 1034 φορές
Τουρισμός για όλους 2024: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης - Δείτε αν είστε μέσα στους δικαιούχους

Στόχος του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2024 είναι η άμεση ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού της χώρας και η ισορροπημένη επισκεψιμότητα στις περιφέρειες.

Απεργία ΓΣΕΕ: Χωρίς Μετρό την Τετάρτη

Συγκεκριμένα χειρόφρενο θα τραβήξει και το Μετρό καθώς το Δ.Σ του ΣΕΛΜΑ, σε συνεδρίαση του, αποφάσισε να μετέχει στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ, για την Τετάρτη 17 Απριλίου και καλεί τα μέλη της στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί.

Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου στα λεωφορεία - Ποιες ώρες θα κυκλοφορούν κανονικά

Τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από τις 09.00 έως τις 21.00, δηλαδή η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας