Μετά από την επιβεβαίωση κρούσματος κορονοϊού σε γονέα παιδιού του Δεύτερου Βρεφικού σταθμού στην οδό Σμύρνης 19, ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε την Δημοτική Αρχή πως θα πρέπει να παραμείνει κλειστός ο σταθμός για δυο εβδομάδες, από την Τρίτη 9 μέχρι την Δευτέρα 22 Ιουνίου.
Το προσωπικό του σταθμού επιβάλλεται να μπει σε καραντίνα για το ίδιο διάστημα, θα πρέπει να γίνει απολύμανση στο σταθμό καθώς και ιχνηλάτηση στην οικογένεια του παιδιού.
Σε ερώτηση προς τον ΕΟΔΥ για το αν πρέπει να κλείσουν και οι υπόλοιποι σταθμοί, ενημερωθήκαμε πως στην προκειμένη περίπτωση μένει κλειστός μόνο ο σταθμός στον οποίο πιστοποιήθηκε το κρούσμα.
Η απολύμανση του σταθμού θα γίνει την Τρίτη 9 Ιουνίου.
Η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί την υπόθεση από κοντά και αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της συγκεκριμένης οικογένειας.

Πηγή  

Προβλήθηκε 3760 φορές

Παγκράτι: Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας - Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Κρησίλα στο Παγκράτι, όταν στις 3:40 εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι στην είσοδο πολυκατοικίας

Εξαφανίστηκε η 53χρονη Κατερίνα από τον Άλιμο

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αικατερίνης Φουστέρη από τον Άλιμο σήμερα στις 15/06/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.