Από νωρίς το πρωί, με συνεργεία του ΣΠΑΥ, καθαρίζουμε την αναδασωμένη περιοχή του Υμηττού, απομακρύνοντας δεκάδες τόνους από μπάζα, σκουπίδια και επικίνδυνα αντικείμενα που επιβαρύνουν το περιβάλλον και αποτελούν κίνδυνο δασικής πυρκαγιάς.

Η υπόσχεση μας να ξαναπρασινίσουμε και να θωρακίσουμε τον Υμηττό μας παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ και αποδεικνύεται με πράξεις.

Στο σημείο βρέθηκε επιτελείο του Σ.Π.Α.Υ., ενώ το παρών από τον Δήμο Γλυφάδας έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Τσαμπίρας.

Οι εργασίες πρόληψης θα συνεχιστούν δυναμικά και τις επόμενες ημέρες.

Όλοι μαζί με κοινό στόχο, την προστασία και την αναγέννηση του Υμηττού μας.

#Υμηττός365 #ΣΠΑΥ #αναγέννηση_υμηττός 

Φωτογραφίες (εδώ)

Προβλήθηκε 540 φορές

Ζωγράφου: Συνελήφθησαν δυο άνδρες με πάνω από 87 κιλά κάνναβη στην κατοχή τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο αστυνόμευσης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από αστυνομικούς της Υ.Π.Π.Ι., εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι σε οδό στην περιοχή του Ζωγράφου να κατέχουν συνολικά 15 κιλά και 230 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) διαχωρισμένα σε 150 συσκευασίες με σκοπό την άμεση διακίνηση.

Βύρωνας: ''Άγουρη'' συμμορία πίσω από το θάνατο 16χρονης κόρης δημοσιογράφου από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Ήταν Νοέμβριος του 2023. Η είδηση του θανάτου μιας έφηβης, κόρης γνωστού δημοσιογράφου συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι ενός 17χρονου στο Βύρωνα όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το «σίσα» γνωστό και ως «η κοκαΐνη των φτωχών».