Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για νεογέννητο κοριτσάκι που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, στο Πεδίον του Άρεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος εντόπισαν πολίτες που διέρχονταν από το σημείο και άμεσα ειδοποίησαν τις Αρχές, έτσι στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο το παρέλαβε καλά στην υγεία του και το μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων.
 
Από την Ελληνική Αστυνομία, διεξάγονται έρευνα για τον εντοπισμό των γονιών του, καθώς και να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες που τους οδήγησαν να το εγκαταλείψουν.
 

dytikesmaties.gr 

Προβλήθηκε 923 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.