Τοπικά


Η Πρωτομαγιά είναι γιορτή; - Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Κων/νου Ηλιούπολης ''Άγγελος Σικελιανός''

Ναι είναι γιορτή αλλά όχι των λουλουδιών είναι απεργιακή γιορτή, γιορτή πράγματι γιατί κάποιοι μέσα σ'αυτή την προκλητική ομορφιά της φύσης, πήραν την ευθύνη του εαυτού τους, της τάξης τους, των αναγκών τους και σήκωσαν κεφάλι για να εμπνέουν αγώνες και ιδανικά μέχρι σήμερα.

Γ.Σ.Η. - Τμήμα Ποδοσφαίρου - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Η Δ .Ε. Ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Η. ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι έγινε η ανοικτή συγκέντρωση. Προσήλθαν αρκετοί φίλοι και έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση στην οποία ακούστηκαν διάφορες απόψεις.

Παρουσίαση του βιβλίου-CD ''Πες μου τ’όνομά σου'' - (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 6ου Δημ. Σχολείου Ηλιούπολης)

Οι Εκδόσεις Μικρή Άρκτος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και οι μαθητές του σχολείου μας διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου-CD “Πες μου τ’όνομά σου”, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Μ.Αντύπα 34, Ηλιούπολη).

Άρωμα Cheerleading στους 5ους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες Αθλητικής και Ολυμπιακής Παιδείας στην Ηλιούπολη.

Στο Τελετουργικό των 5ων Παγκόσμιων Σχολικών Αγώνων Αθλητικής και Ολυμπιακής Παιδείας, έλαβαν μέρος οι Αμαζόνες Βάρης και Ηλιούπολης.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Πλήθος κόσμου και προσωπικότητες που πρωταγωνίστησαν στα γεγονότα της εποχής κατέκλυσαν το Εκθεσιακό Κέντρο της Ηλιούπολης και εντυπωσιάστηκαν από το ιστορικό κλίμα που αποκαλύπτει ο Φάκελος Λαμπράκη.

Δημοτικό Συμβούλιο (26.04.2018) - Δήμος Ηλιούπολης

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης θα πραγματοποιηθεί, στις 26 Απριλίου 2018, ημέρα Πέμπτη ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114)...