Όμοροι Δήμοι


Επεισόδια στο Μετς: Πρώην οδηγός του Μιχαλολιάκου ανάμεσα στους συλληφθέντες

Τα θλιβερά επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Εθνικό Πειραιώς στο Μετς, φαίνεται πως έχουν… ερυθρόλευκη απόχρωση.

Ο πιο εντυπωσιακός Χριστουγεννιάτικος Θόλος Βρίσκεται στο Ελληνικό

Με κεντρικό σύνθημα "Κάθε χρόνο κάνουμε την πόλη μας φωτεινότερη" από χθες η λεωφόρος Ιασωνίδου στο Ελληνικό έχει ένα εντυπωσιακό εορταστικό θόλο, με χιλιάδες φωτάκια να σκεπάζουν την Ιασωνίδου κάνοντάς την, την πιο εντυπωσιακά στολισμένη λεωφόρο της Αττικής.

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, αλλά και δρώμενων, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος δίνει και φέτος τον τόνο και το χρώμα που χρειάζεται η πόλη αυτές τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα έρχονται. Το Ελληνικό-Αργυρούπολη φωτίστηκε εντυπωσιακά από  περίτεχνα λευκά  φώτα. - (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Επιτέλους, μια πόλη καθαρή και φωτεινή, ξεχνώντας το μίζερο παρελθόν της, θα γιορτάσει κι εφέτος, όπως της αξίζει, τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους..

Lamda Development: ''Ετοιμοι να ξεκινήσουμε το εμβληματικό έργο στο Ελληνικό''.

«Είμαστε έτοιμοι, να ξεκινήσουμε το εμβληματικό έργο του Ελληνικού, το οποίο θα συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στην ανάπτυξη της χώρας, καθιστώντας την επενδυτικό, τουριστικό και πολιτισμικό προορισμό...

«Εκρηκτικοί» πλειστηριασμοί! Ξύλο στο Ειρηνοδικείο και άγρια επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και «Δεν Πληρώνω»

Μεγάλη ένταση στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας πριν ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί - Ξύλο και χημικά - Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των "Δεν Πληρώνω" και των αστυνομικών - Τρεις οι τραυματίες - Ένας εξ αυτών ο Θανάσης Μπαρτζώκας, πρώην δήμαρχος Καισαριανής...