Απόψεις


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ! (ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ)

Η Αθήνα είναι μία από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που δεν διαθέτουν Μητροπολιτικό Πάρκο, δηλαδή μεγάλο σε έκταση χώρο με υψηλό και πυκνό πράσινο, με ήπιες πολιτιστικές δραστηριότητες και δυνατότητες αναψυχής.

Σχεδιαζουν να κλείσουν σε μια νύχτα τα ελαιοτριβεία για πάρουν τον έλεγχο οι ξένοι

Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις του newx.gr για την άμεση παρέμβαση Αμερικάνικης πολυεθνικής εταιρείας, με τη βοήθεια μάλιστα Ελλήνων, που επιχειρεί να βάλει στο… χέρι, τον εθνικό «θησαυρό» της χώρας,

Μαρίνος Αντύπας: Ένας εξεγερμένος αγωνιστής των σοσιαλιστικών ιδεωδών

Κεφαλλονίτης από τα Φερεντινάτα της Πυλάρου, ο Μαρίνος Αντύπας γεννήθηκε το 1872 και ήταν ο πρωτότοκος γιος του μαραγκού και γλύπτη Σπύρου Αντύπα και της Αγγελίνας Κλαδά.

Αυτή είναι η πρότασή μας για τις Διαθέσεις Προϊόντων ''Χ-Ε''.

Αυτή είναι η πρότασή μας την οποία καταθέσαμε εγκαίρως, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διαβούλευσης, για τις "Αγορές Καταναλωτών', όπως τις ονομάζει ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δήμος Παπαδημητρίου, στο σχέδιο νόμου με τίτλο «Πλαίσιο Λειτουργίας Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων» υποβάλλοντας σχόλια και προτάσεις.

Είναι η «πιο σοβαρή και τεκμηριωμένη πρόταση», η πρόταση ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ; (του Γιώργου Καλαντζόπουλου)

Το πλήρες κείμενο της μελέτης του ΕΔΕΠΟΚ, η οποία δημοσιεύθηκε με τη υποστήριξη του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, είναι διαθέσιμο στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.