Απόψεις


14 ψέματα για τη συμφωνία (Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης)

Μέσα σε γέλια και αγκαλιές δύο πρωθυπουργών και των αμερικανοευρωπαίων αφεντικών τους, αλλά και με έναν οχετό ύβρεων, ψεμάτων και αφορισμών πεζοδρομιακής νοοτροπίας μέσα στο Κοινοβούλιο, η κυβέρνηση της Ηρώδου του Αττικού έβαλε την υπογραφή της στο δεύτερο στάδιο μιας εθνικής προδοσίας.

ΚΑΘΕΣΤΩΣ «ΝΟΜΙΜΗΣ» ΑΡΠΑΓΗΣ  (μέρος 1ον) - του Νίκου Καραβέλου

Τελικά ψηφίστηκε! Ένα άθλιο σχέδιο που αντίκειται στο σύστημα Δικαίου όχι μόνο της χώρας μας, όχι μόνο σΆ εκείνα των προηγμένων χωρών, αλλά ακόμα και στα συστήματα χωρών που τις διακρίνει η ιδιότητα του προτεκτοράτου.

Μια συμφωνία- ραδιουργία! (Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης)

Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Η συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ για τα Σκόπια δεν είναι συμφωνία. Είναι κατ αρχήν συμφωνία. Και δεν είναι τελική. Είναι προσωρινή. Δεν είναι καν δεσμευτική. Υπόκειται σε αλλαγές και ανατροπές.

Το Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού στο δρόμο της διάλυσης. (του Olivier Delorme!)

Ο φιλέλληνας Olivier Delorme είναι ιστορικός και συγγραφέας. Σπούδασε αρχαιολογία, δίδαξε ιστορία στην Ανώτατη Σχολή Πολιτικών Επιστηµών στο Παρίσι, για να ασχοληθεί τελικά αποκλειστικά µε τη συγγραφή.

Η έκθεση ιδεών και η έκθεση των ανίδεων (Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης)

Αν θέλει κανείς να καταλάβει γιατί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει υποχρεώσει όλο τον ελληνικό λαό- εκτός από τους πλούσιους- σε ακόμα μεγαλύτερη αιμορραγία με το 4ο Μνημόνιο, που υπέγραψε σαν υπουργός Οικονομικών, δεν έχει παρά να διαβάσει την άποψή του για το θέμα της Έκθεσης στις πανελλήνιες προχτεσινές εξετάσεις και τον πανεπιστημιακό Δημήτρη Μαρωνίτη.

Ο «ΚΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» (του Νίκου Καραβέλου)

Καθένας εν' ενεργεία γραφιάς δυσκολεύεται να δώσει τον ορισμό της Ποίησης. Το ίδιο δύσκολο για κάποιον εν ενεργεία εραστή να δώσει τον ορισμό του Έρωτα. Οι ορισμοί είναι μάλλον προνόμιο των απομάχων. Εγκαταλείποντας την πρώτη γραμμή του πυρός, έχεις τον χρόνο να παραστήσεις τον σοφό.

Για το happening του Καμμένου με τις καρδιές των Κανάρη, Μιαούλη και Μπουμπουλίνας (Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου)

Κανένας τους δεν θα φαντάζονταν ποτέ ότι ένας υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ, θα περιέφερε την καρδιά τους, 150 χρόνια μετά το θάνατό τους!

Θάνος Μικρούτσικος (του Στάθη)

¶λλος άνθρωπος πήγα στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου κι άλλος έφυγα. Πήγα κουρασμένος από τα τρέχοντα, κατηφής, καταπτοημένος από τους τελευταίους μήνες που έτρεξαν πάνω μου σαν άρματα μηδικά, φορτωμένα με σαχλούς κι αχρείους.

Συμπεράσματα από τη συζήτηση, της Διοίκησης του Δήμου με κατοίκους της Αγίας Μαρίνας, για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. (του Κώστα Σεφτελή)

Την Τετάρτη 6/6/2018, συμμετείχα στη συνάντηση του Αντιδημάρχου κ. Χατζηδάκη με κατοίκους της Αγίας Μαρίνας, για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ήδη εφαρμόζονται στις οδούς Παπάγου, Κιθαιρώνος και στις κάθετες σε αυτές οδούς.