Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή,  λόγω του ''31ου Γύρου Αθήνας''

Λόγω διεξαγωγής του «31ου Γύρου Αθήνας», την Κυριακή 22-10-2017 και κ ατά τις ώρες 06.00΄-14.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

Κάλεσμα σε Πανελλαδική συγκέντρωση-διαδήλωση κατά των πλειστηριασμών στα Προπύλαια στις 4 Νοέμβρη και πορεία προς τη Βουλή

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ. (ΤΕΕ), Νίκης 4, 1ος όροφος) ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα γερνά ταχύτερα από όλες τις χώρες με εξαίρεση την Νότια Κορέα

Οι ηλικιωμένοι θα βρεθούν σε διαφορετικές καταστάσεις στο μέλλον, καθώς θα ζουν περισσότερο, αλλά περισσότεροι θα έχουν μείνει άνεργοι σε κάποια φάση του εργασιακού τους βίου και θα εισπράττουν χαμηλότερους μισθούς, ενώ άλλοι θα έχουν αποκτήσει σταθερά μεγαλύτερα εισοδήματα.

Έρευνα σοκ! Ακατάλληλα ή νοθευμένα χιλιάδες τρόφιμα

Στοιχεία που φέρνουν τα πάνω-κάτω από το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών - Πάνω από 3.000 καταγγελίες από καταναλωτές μόνο μέσα στο 2017 - Το 64% των τροφίμων βρέθηκε ακατάλληλο ή νοθευμένο - Γαλακτοκομικά, αλλαντικά, αναψυκτικά, χυμοί, λάδι, τα πάντα βρίσκονται στην "μαύρη λίστα"