Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Αυτά είναι τα 13 μέτρα του 2018 για να επιτευχθεί πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ

Τον φιλόδοξο στόχο για διπλασιασμό του πρωτογενούς πλεονάσματος από τα 3,45 δισ. (1,9% του ΑΕΠ) το 2017 στα 6,62 δισ. ευρώ (3,5% του ΑΕΠ) το 2018 βάζει το προσχέδιο του προϋπολογισμού που θα αρχίσει να συντάσσεται τις επόμενες μέρες.

Αυτός είναι ο 62χρονος που συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου.

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν οι φωτογραφίες του 62χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 14 Αυγούστου σε περιοχή της Δυτικής Αττικής για αποπλάνηση ανηλίκου, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πατέρας έστησε «ενέδρα» στο μετρό, στον επίδοξο βιαστή της κόρης του!

Απίστευτες σκηνές στο Μετρό "Αγία Μαρίνα" στο Αιγάλεω - 38χρονος είχε κλείσει… ραντεβού με ανήλικο κορίτσι - Δεν γνώριζε όμως πως πίσω από τα μηνύματα κρυβόταν ο πατέρας της

Αυτή είναι η σύμβαση με την Fraport για τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια.

Η παραχώρηση των 14 κερδοφόρων Περιφερειακών Αεροδρομίων στην εταιρεία Fraport, ήταν μια από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η ελληνική κυβέρνηση να υλοποιήσει στα πλαίσια του 3ου Μνημονίου.

Ο καιρός την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΑΤΤΙΚΗ - ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ. - ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.