Με νέα ανακοίνωση της η ΠΟΕ-ΟΤΑ επιτίθεται στον απερχόμενο Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό για τη στενή του σχέση με τον Φούχτελ. 
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
 
Δεν έχει αντιληφθεί ακόμη ο κ. Γιάννης Σγουρός πώς οι πολίτες τον έστειλαν σπίτι του γιατί κατάλαβαν πώς είχε πάρει «εργολαβία» την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων, ειδικά στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων και συνεχίζει να επιτίθεται στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. υβρίζοντας την ηγεσία της επειδή αποκάλυπτε τα «παιχνίδια» του ιδίου και της κυβέρνησης που υπηρετούσε.
 
Αφορμή για τη νέα επίθεση του κ. Γιάννη Σγουρού σε βάρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ήταν η ανακοίνωση Τύπου της Ομοσπονδίας για τα ραβασάκια του κ. Φούχτελ προς τους νέους Περιφερειάρχες και Δημάρχους, του οποίου ο πρώην Περιφερειάρχης ήταν στενός και τακτικός συνομιλητής. 
 
Ας ανοίξει καμία εφημερίδα ο κ. Γιάννης Σγουρός για να δει τι γράφουν (ακόμη και φιλοκυβερνητικές εφημερίδες) αναφορικά με τον ρόλο του κ. Φούχτελ. 
 
Φαίνεται πώς στοίχισε στον κ. Γιάννη Σγουρό η μη «συνεργασία» με τον εντεταλμένο της Γερμανικής Καγκελαρίας και εξέδωσε ανακοίνωση με ένα κατεβατό κατηγοριών και ύβρεων κατά της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αλλά χωρίς να λέει απολύτως τίποτα για την ταμπακέρα? 
 
Τα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα δηλαδή που αγωνίζονταν να υπερασπιστεί. 
 
Καλή ξεκούραση κ. Σγουρέ...
 
 


Απάντηση Σγουρού προς ΠΟΕ-ΟΤΑ: Το «πάρτι» πρέπει να ήταν πολύ μεγάλο, συγνώμη αν σας χάλασα τη σούπα.


" Φαίνεται πως τα «επιχειρηματικά συμφέροντα», που τόσο συχνά επικαλείται ο κ. Μπαλασόπουλος και η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ ?ΟΤΑ, τα γνωρίζουν αρκετά καλά. Έχουν άλλωστε, άρρηκτους δεσμούς τόσα χρόνια?

Τόσα χρόνια που είχαν «εξασφαλίσει» τη σιωπή τους, για να λένε ότι όλα βαίνουν καλά στη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής και να μην αλλάξει τίποτα.

Τόσα χρόνια που εκμεταλλεύονταν την αδυναμία της Πολιτείας να επιβάλλει λύση στο πρόβλημα, εκβιάζοντας την κοινωνία κάθε φορά που έκλειναν τις χωματερές.

Τόσα χρόνια που εξαργύρωναν την «αμέτοχη ουδετερότητά» τους, με προνόμια και ασυλία.

Τόσα χρόνια που ήταν σιωπηλοί παρατηρητές στην κατασπατάληση δημοσίων πόρων και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Τόσα χρόνια που, έχοντας εξασφαλίσει τα κεκτημένα τους, μπορούσαν να κοροϊδεύουν την κοινωνία.

Το μόνο συμπέρασμα που προκύπτει αβίαστα, από την εμμονή και την εμπάθειά της συνδικαλιστικής νομενκλατούρας της ΠΟΕ ? ΟΤΑ εναντίον μου ακόμα και σήμερα, είναι πως τόσα χρόνια το «πάρτι» πρέπει να ήταν πολύ μεγάλο?..

Συγνώμη αν σας χάλασα τη σούπα.

Όσο για το «καλή ξεκούραση κύριε Σγουρέ», ανταποδίδω με ένα εξαιρετικό τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι, σε στίχους Νίκου Γκάτσου: «?Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ?.», όσο παριστάνουν τους τιμητές άνθρωποι με τέτοιο παρελθόν?. "

Προβλήθηκε 781 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.