Δήλωση του Νίκου Πυρουνάκη,
επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γλυφάδας
σε σχέση με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας
στη Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης την 11/4/2014

 

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στη Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής» και συλλογικοτήτων της Νότιας Αθήνας για να διαμαρτυρηθούμε για τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις που πιλοτικά εφαρμόζονται σε τέσσερις εφορίες, μεταξύ αυτών και η εφορία Ηλιούπολης.


Η κινητοποίηση αυτή είναι μέρος ενός ευρύτερου πανελλαδικού κινήματος ενάντια στη φοροληστεία της λαϊκής οικογένειας, ενάντια σε όλα αυτά που μαυρίζουν τη ζωή μας.


Το κίνημα δεν θα αφήσει κανένα σπίτι να πέσει στα χέρια κράτους και τραπεζών, δεν θα αφήσει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό. Θα συμβάλει σε ένα ρωμαλέο, δυνατό παλλαϊκό κίνημα που θα σαρώσει μνημόνια και τις πολιτικές της ευρωπαϊκής ένωσης, του Δ.Ν.Τ. και του κεφαλαίου

 

χωρίς τίτλο

Προβλήθηκε 810 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...