Μετά το άρθρο που βάλαμε με τίτλο : Περιπτέρων συνέχεια! Τι κάνει η Ένωση Πολιτών με Ειδικές Ανάγκες Ηλιούπολης; 

 

το άρθρο εδω

 

 

Δύο ενδιαφέροντα mail, μας ήρθαν...

 

Αυτό που κάνουμε είναι να τα παρουσίασουμε. Οι απαντήσεις πιστεύουμε να δοθούν απο τους αρμοδίους, όχι σε μας, στους κατοίκους...

 

 

1) "ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΗΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ.

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΉΤΗΣ ΤΟΥ Ή Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.


ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ?

 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ"

 

2) "Καλησπέρα σε αρθρο σας αναγράφετε ότι το περίπτερο τερας επι της Ηρ. Κωνσταντοπούλου κ εθν. μακαρίου ανήκει σε οικογενειάρχη με ειδικές ανάγκες.


Κάνετε κάποιο λάθος, ανήκει σε διαχειριστή ΕΤΑΙΡΙΑΣ που έχει άλλα 2 περίπτερα στην Ηλιούπολη- το ένα στην πλατεία ΙΚΑ με πλήρη - ΠΑΡΑΝΟΜΗ κατάληψη πεζοδρομίου και η σύζυγός του εργάζεται στον δήμο Ηλιούπολης- πιθανόν στα καταστήματα υγειονομικής.

 

η εταιρία εάν δεν κάνω λάθος ονομάζεται take five και έχει διάφορους περίεργους μετόχους ενώ δεν είναι εγεγγραμένη στο ΓΕΜΗ

 

επίσης στο πεζοδρόμιο δεν υπάρχει δημοπράτηση θέσης για κατάληψη αυτού υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.


εδώ ξεκάθαρα υπάρχει διαπλοκή αρμόδιου αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών και εταιρίας

 

ντροπή είναι χωρος που πηγαίνουμε βόλτα τα παιδιά μας"

 

mati123

το μάτι πίσω απο την πλάτη

 

 

Προβλήθηκε 1889 φορές