Παίρνοντας αφορμή την ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου του ΕΝΑΚ κ. Μπενά στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29.01.2014, η οποία είχε ως εξής: "Τα Χριστούγεννα πέρασαν, παρόλα αυτά τα στολίδια και τα φωτάκια κρέμονται ακόμα από τα δέντρα και μάλιστα κάποια από αυτά έχουν κατέβει μόνα τους στους δρόμους. Πλήρης εγκατάλειψη. Το χριστουγεννιάτικο δένδρο που βρίσκεται μέσα στην πλατεία Ανεξαρτησίας εδώ και δύο περίπου χρόνια υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί κάπου αλλού προς φύλαξη ή περιμένουμε τη διάλυση του από το χρόνο;" , ο Δήμος προχώρησε άμεσα στην αποψήλωση των επιστηλίων και των στολισμών της πόλης, με τις υπηρεσίες του. (δείτε φωτογραφίες).fota

 

Μάλλον ξέχασε ότι για την δουλειά αυτή έχει πληρώσει ιδιωτική εταιρεία (το έχουμε γράψει και μας είχε εντύπωση). 

 

Αγαπητοί μου μην ξεχνάτε τι υπογράφετε, και προ πάντων μην ξεχνάτε ότι δίνετε χρήματα του Δημότη...

 

Καλημέρα....

Προβλήθηκε 747 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.