Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας

Για Οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις Φυσικού αεριού και θέρμανσης .

Αναλαμβάνουμε πλήρως το νέο Πρόγραμμα εξοικονομώ 2023

Οι Υπηρεσίες μας

εξοικονομώ κατοίκον
Αντλία Θερμότητας Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2023»

Εγκατάσταση αντλία θερμότητας

Η αντλία θερμότητας αποτελεί την πλέον οικονομική και έξυπνη επιλογή για Θέρμανση και ψύξη του χώρου σας. Με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας έως και 70% χαμηλότερη από το πετρέλαιο θέρμανσης, προσφέρει γρήγορη απόσβεση μικρό κόστος εγκατάστασης και μηδενικά έξοδα συντήρησης αποτελεί την ιδανική επιλογή με φωτοβολταϊκά συστήματα για διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους. Η TEXNH GROUP με το εξειδικευμένο προσωπικό έχει την τεχνογνωσία να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για την θέρμανση σας.

Θέρμανση

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Το Φυσικό Αέριο είναι απόλυτα φιλικό προϊόν για Θέρμανση δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα είναι ελαφρότερο από τον αέρα, σε περίπτωση διαρροής απομακρύνεται άμεσα στην ατμόσφαιρα. Έρευνες έχουν δείξει τα έξοδα θέρμανσης με φυσικό αέριο μειώνονται έως 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται στο μαγείρεμα και το ζεστό νερό η μείωση φτάνει έως και 70% σημαντική είναι και η ασφάλεια που παρέχεται καθώς σε περίπτωση διαρροής ο ειδικός μηχανισμός διακόπτει αυτόματα την παροχή του για 100% ασφάλεια.

Aerio
Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Αναλαμβάνουμε μηχανολογική μελέτη και τη σύνδεση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου με το Δίκτυο διανομής αερίου Αττικής.

Ανακαίνιση Σπιτιού

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ»

Η ΤΕΧΝΗ GROUP αναλαμβάνει να καλύψει όλες τις παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας σας οπου επιδοτούνται από το πρόγραμμα εξοικονομώ κατοίκων. Αναλαμβάνουμε πλήρως το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’οίκον με επιχορήγηση έως και 75% όπως συστήματα θέρμανσης, φυσικό αέριο – αντλία θερμότητας, κλιματισμός, ηλιακούς θερμοσίφωνες καθώς και εξωτερικές μονώσεις.

Ανακαίνιση κατοικίας

Η εποχή στην οποία ζούμε μας οδηγεί στην αναζήτηση ιδανικών λύσεων με ιδανικές συνθήκες διαμονής στο θέμα της κατοικίας. Η οικονομική κρίση άλλαξε πολύ τα κριτήρια επιλογής μας στην αγορά ενός νέου διαμερίσματος, το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την ανακαίνιση κατοικίας από μια αγορά ακινήτου.

Με το εξειδικευμένο προσωπικό και η πολυετή πείρα στις ανακαινίσεις κατοικίας αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που αφορούν την ανανέωση του χώρου σας. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες.

Συστήματα θέρμανσης αεριού
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Η ΤΕΧΝΗ GROUP σας εξασφαλίζει την σωστή και προβλεπόμενη εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων, όλοι οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι και παρέχουμε γραπτώς εγγύηση για την οποιαδήποτε εργασία.

Φωτοβολταϊκά συστήματα παράγετε τη δική σας ηλεκτρική ενέργεια

Τα φωτοβολταϊκά είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες για τη μετατροπή του ηλιακού φωτός σε ηλεκτρική ενέργεια. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της θέρμανσης ζεστού νερού χρήσης και της ψύξης κτιρίων.

Υδραυλικές Εργασίες

Οι υδραυλικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε οικιακό υδραυλικό πρόβλημα εντός ή εκτός του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Είτε πρόκειται για την επισκευή μιας ενοχλητικής διαρροής, είτε για τον καθαρισμό της αποχέτευσης, είτε για την επισκευή του θερμοσίφωνα, θα το κάνουμε γρήγορα και θα το κάνουμε σωστά από την πρώτη φορά.
Το κατάστημα μας στο Βύρωνα σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές υδραυλικών ειδών παγκοσμίως έχει την δυνατότητα να προσφέρει αξιόπιστα και πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες στις τιμές της σημερινής εποχής.

Θέρμανση Υδραυλικα

Γιατί να μας επιλέξετε

Ανταγωνιστικές Τιμές

Στη ΤΕΧΝΗGROUP εξασφαλίζουμε για εσάς την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής παρέχουμε υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Εμπειρία και Συνέπεια

Η πολυετή μας πείρα και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε λύσεις σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς.

Αξιοπιστία και Απόδοση

Προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, των μεγαλύτερων κατασκευαστών, εδώ θα βρείτε μόνο τα καλύτερα.