Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Μοσχαρίσιο καρέ με γλάσο δαμάσκηνου, τυλιγμένο σε τραγανό μπέικον'' 26 Ιανουαρίου 2024 Σε αυτό το εντυπωσιακό καρέ, όλη τη δουλειά την κάνει ο κρεοπώλης και ο φούρνος μας Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Χοιρινή πανσέτα με το δέρμα της με σάλτσα κρασιού με ξερά δαμάσκηνα'' 20 Ιανουαρίου 2024 Μια πανσέτα που κάνει «κρατς», ιδανική για γιορτινά τραπέζια. Έχει για παρέα μια σάλτσα από σκοπελίτικα ξερά δαμάσκηνα που πραγματικά την απογειώνει. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Μπαστουνάκια συκωτιού πανέ, με τζίντζερ και σάλτσα δαμάσκηνου'' 29 Δεκεμβρίου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 141. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Μοσχαρίσιο καρέ με γλάσο δαμάσκηνου, τυλιγμένο σε τραγανό μπέικον'' 22 Δεκεμβρίου 2023 Είναι μία από τις 70 συνταγές για «Ρεβεγιόν χωρίς κόπο», στον Πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή 24/12 με την Καθημερινή. Διαβάστε Περισσότερα