Η Τομεακή Επιτροπή Νότιου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του συντρόφου Μίλτου Βακαλόπουλου.

Ο σ. Μίλτος γεννήθηκε στην περιοχή του Ταύρου το 1967 και ήταν γιος του αείμνηστου κομμουνιστή δημάρχου Ταύρου Παναγιώτη Βακαλόπουλου.

Σπούδασε λογιστική στα ΤΕΙ Μεσολογγίου

Σαν στέλεχος της ΚΝΕ συνέβαλε καθοριστικά στην ανασυγκρότηση της Οργάνωσης ως μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και του Γραφείου του ΣΠ Αθήνας, τη δύσκολη περίοδο μετά την κρίση των ετών ’89 - ’91.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε στην «Τυποεκδοτική» ως λογιστής, με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και ταυτόχρονα συνέβαλε αταλάντευτα στους αγώνες του κλάδου του.

Ο σ. Μίλτος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Η Οργάνωση Νότιου Τομέα εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του συν. Μίλτου.

Τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήρια την οικογένεια του συν. Μίλτου εκφράζει η ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Με βαθιά θλίψη το Δ.Σ., οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Αγωνιστή» αποχαιρετούν τον σ. Μίλτο Βακαλόπουλο που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στα 53 του χρόνια.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην μητέρα του, στην σύζυγό του Βάσω και τα παιδιά του Παναγιώτη και Γιάννη και στην αδελφή του Καίτη.

Η πολιτική κηδεία του σ. Μίλτου Βακαλόπουλου, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή την Τετάρτη 18/11 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 11 π.μ. στο νεκροταφείο Καλλιθέας.

m.902.gr

Προβλήθηκε 291 φορές

Αυτοί είναι οι ληστές που έκλεψαν κοσμήματα και χρήματα από σπίτι στη Γλυφάδα

Οι τρεις άνδρες το πρωί της 29η Σεπτεμβρίου 2020 μπήκαν σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα, ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη που έμενε εκεί και με τη χρήση βίας πήραν ένα χρηματικό ποσό και κοσμήματα.