Η Τομεακή Επιτροπή Νότιου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του συντρόφου Μίλτου Βακαλόπουλου.

Ο σ. Μίλτος γεννήθηκε στην περιοχή του Ταύρου το 1967 και ήταν γιος του αείμνηστου κομμουνιστή δημάρχου Ταύρου Παναγιώτη Βακαλόπουλου.

Σπούδασε λογιστική στα ΤΕΙ Μεσολογγίου

Σαν στέλεχος της ΚΝΕ συνέβαλε καθοριστικά στην ανασυγκρότηση της Οργάνωσης ως μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και του Γραφείου του ΣΠ Αθήνας, τη δύσκολη περίοδο μετά την κρίση των ετών ’89 - ’91.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε στην «Τυποεκδοτική» ως λογιστής, με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και ταυτόχρονα συνέβαλε αταλάντευτα στους αγώνες του κλάδου του.

Ο σ. Μίλτος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Η Οργάνωση Νότιου Τομέα εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του συν. Μίλτου.

Τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήρια την οικογένεια του συν. Μίλτου εκφράζει η ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Με βαθιά θλίψη το Δ.Σ., οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Αγωνιστή» αποχαιρετούν τον σ. Μίλτο Βακαλόπουλο που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στα 53 του χρόνια.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην μητέρα του, στην σύζυγό του Βάσω και τα παιδιά του Παναγιώτη και Γιάννη και στην αδελφή του Καίτη.

Η πολιτική κηδεία του σ. Μίλτου Βακαλόπουλου, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή την Τετάρτη 18/11 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 11 π.μ. στο νεκροταφείο Καλλιθέας.

m.902.gr

Προβλήθηκε 464 φορές

 Τη στήριξη όλων των Κέντρων Ειδικών Θεραπειών για παιδιά με ειδικές ανάγκες, ζητά ο Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης

Επίσκεψη στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιών και Ενηλίκων "Η αυλή του παιδιού" στον Υμηττό, πραγματοποίησε την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης.

Συνάντηση εργασίας με τον προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα είχε σήμερα ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Ο Δήμαρχος μετά από πρόσκληση, ενημέρωσε τον πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού και τις διεκδικήσεις του Δήμου που αφορούν στα Κοινωφελή και Κοινωνικής ανταποδοτικότητας οικόπεδα...

Αστυνομικός νοίκιαζε για 2.000 ευρώ τον μήνα υπηρεσιακό ασύρματο σε διαρρήκτες

Αστυνομικός…νοίκιαζε για 2.000 ευρώ το μήνα ασύρματο του συστήματος SEPURA, σε δύο Ρομά διαρρήκτες, με μεσάζοντα έναν τρίτο ιδιώτη, οι οποίοι μπορούσαν με αυτό τον τρόπο να παρακολουθούν τις συνομιλίες των αστυνομικών και να είναι ασφαλείς όταν έβγαιναν για τις παράνομες δραστηριότητες τους.

Βούλα: Στα χέρια των ανδρών της άμεσης δράσης επιδειξίας που παρενοχλούσε ανήλικες - Συγχαρητήρια από Μπαλάσκα

Τα εύσημα στους συναδέλφους του της άμεσης δράσης για την έγκαιρη επέμβασή τους σε ένα περιστατικό παρενόχλησης απένειμε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Χρήστος Μπαλάσκας