Φάκελο, ο οποίος περιείχε μια σφαίρα 45 χιλιοστών μαζί με ένα σημείωμα έστειλαν άγνωστοι στα γραφεία της επιτροπής Σοφών και του αντιπροέδρου του ελεγκτικού συμβουλίου στους Αμπελόκηπους.  

 

Η κρατική ασφάλεια έχει αναλάβει για την ώρα τη διερεύνηση του συμβάντος, χωρίς να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές πιθανές ενδείξεις για τον αποστολέα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο μικρό σημείωμα γίνονταν αναφορές στις τελευταίες προτάσεις γύρω από το ασφαλιστικό.  

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες, είχαν γίνει καταγγελίες για απειλητικά μηνύματα προς την επιτροπή των Σοφών. 

 

http://www.defencenet.gr/

Προβλήθηκε 433 φορές
Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που δώρισε όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο εφοπλιστής, Ιάκωβος Τσούνης, που πρόσφατα δώρισε όλη του την περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμεις, απεβίωσε στις 15.30 στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου νοσηλευόταν.

Αυτά είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λήστευε ηλικιωμένους στην Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που προέβαινε συστηματικά σε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές από οικίες ηλικιωμένων ατόμων στα Μεσόγεια Αττικής...

Κορονοϊός: Επιπλέον μέτρα στον οικισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο

Ύστερα από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κατόπιν εισήγησης και σύμφωνης γνώμης του Δημάρχου Χαλανδρίου, Συμεών Ρούσσου, αποφασίστηκε η κήρυξη του οικισμού Ρομά Νομισματοκοπείου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από σήμερα έως και την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 6 π.μ.