Αρωγή ύψους 2 εκ. ευρώ στο Δήμο Κεφαλονιάς από την τακτική επιχορήγηση των δήμων (ΚΑΠ)

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 11 Φεβρουαρίου 2014

Οικονομική ενίσχυση ύψους  2 εκ.ευρώ θα διατεθεί στο Δήμο Κεφαλονιάς από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των δήμων της χώρας.

 

Ειδικότερα, με απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, όλοι οι δήμοι της χώρας θα συμβάλλουν στην επίπονη προσπάθεια που καταβάλλουν πολίτες και Δημοτική Αρχή για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τους σεισμούς στην Κεφαλονιά, καταρχάς με το ποσό των 2 εκ.ευρώ.

 

Παράλληλα η ΚΕΔΕ, αξιοποιώντας τα δίκτυα, τις διεθνείς επαφές και συμμετοχές σε όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα αναπτύξει πρωτοβουλίες ώστε να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα προς το νησί, καθώς αποτελεί κρίσιμο παράγοντα εξισορρόπησης των οικονομικών δυσκολιών που προέκυψαν ως συνέπεια του εγκέλαδου.

Προβλήθηκε 683 φορές
Ο καιρός την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 έως 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 24 έως 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παράκτια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Τρίτη 1 Ιουλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παράκτια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 5 και στα ανατολικά έως το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.