Τους πρώην της δημοτικής αστυνομίας που τους ενέταξαν στην ΕΛ.ΑΣ έχουν ιδέα εάν κατέχουν το...άθλημα ;

 

Γιατί αν είναι έτσι ξαναγίνομαι κι εγώ αστυνομικός και με ...σορτσάκι μάλιστα. Βέβαια θα υπάρχει πάντα μιά διαφορά.

 

Εγω έμαθα που και πως να γράφω και τι λαμβάνω υπ όψιν όταν γράφω με αυτό το όπλο που μου έδωσε η πολιτεία και λέγεται μπλοκάκι κλήσεων. Αυτοί οι καινούριοι που μπήκαν στο σώμα....όπως μπήκαν.... δεν ξεχνούν τις παλιές τους συνήθειες ;;

 

ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ;;; πάτε καλά ρε που τον μόνο που δεν εχετε γράψει είναι η...μάνα σας;;  

 

Το δικό μας συμπέρασμα πάντως είναι ότι εκθέτουν την ΕΛ.ΑΣ. Το ακούτε αυτό Κε Κικίλια και Κύριε Αρχηγέ ;;

 Καταγγελία αναγνώστη προς το τρομακτικό :

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή και είναι μέρος μίας γενικότερης κατάστασης που συμβαίνει από την εποχή της διάλυσης της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων...

Η περιοχή πέριξ του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών έχει καθοριστεί ως περιοχή ελεγχόμενης στάθμευσης χωρίς να υπάρχει χώρος ελεύθερης στάθμευσης.

Οι θέσεις είναι λίγες και έχει εγκατασταθεί "πιάτσα " ταξί έξω από το νοσοκομείο, που πολλές φορές καταλαμβάνει και θέσεις μισθωμένες.

Επίσης υπάρχουν λιγοστές θέσεις μονίμων κατοίκων

.tromaktiko

Τώρα, στην περιοχή και σε ακτίνα 500 μέτρων δεν υπάρχουν καταστήματα που να προμηθεύουν κάρτες στάθμευσης και το μοναδικό περίπτερο που υπάρχει σχεδόν πάντα έχει έλλειψη.

Έτσι οι επισκέπτες του νοσοκομείου, ασθενείς και ηλικιωμένοι αναγκάζονται να σταθμεύσουν έξω από το νοσοκομείο αφού δεν επιτρέπεται η στάθμευση μέσα στις λιγοστές θέσεις στο πάρκινγκ του νοσοκομείου

 

Έτσι ο ηλικιωμένος ασθενής όπως στην περίπτωση μας, ο ιδιοκτήτης του εν λόγω αυτοκινήτου θα πρέπει αφού βρει θέση με μεγάλη υπομονή επί της Δεινοκράτους να περπατήσει προς το Κολωνάκι (δεν είναι λάθος) μέχρι και ένα χιλιόμετρο προκειμένου να μπορέσει να προμηθευτεί κάρτα στάθμευσης.

 

Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό με θερμοκρασία 35 βαθμών...

Από την άλλη, οι αχαρακτήριστοι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί, με πολιτικά περνάνε και γράφουν ανεξέλεγκτα και μάλιστα με προκλητικό τρόπο.

 

Κάνουν τους περαστικούς, τσεκάρουν τα αυτοκίνητα που δεν έχουν κάρτα, πάνε απέναντι, τους γράφουν και μετά περνούν αδιάφορα και αφήνουν την κλήση στο παρμπρίζ.

 

από: http://www.omadazita.gr/

 

 

 

 

 

.

 

 

Προβλήθηκε 370 φορές
Αγία Σοφία - Πρόεδρος Μουσουλμάνων Ελλάδας: Η ισλαμική παράδοση απαγορεύει τη μετατροπή εκκλησιών σε τζαμιά

Τις θρησκευτικές, πολιτικές και οικονομικές διαστάσεις της δρομολογούμενης μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αναδεικνύει ο Ναϊμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.

Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος, με την είδηση να γίνεται γνωστή από την οικογένειά του μέσω του facebook.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις , σήμερα,  Κυριακή στην Αθηνών-Κορίνθου - Για ελεγχόμενη εξουδετέρωση πυρομαχικών

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, την Κυριακή 12 Ιουλίου, στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, μεταξύ 07:15-07:55 ή εναλλακτικά μεταξύ των ωρών 08:00-12:00, λόγω ελεγχόμενης εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου.