Εγκαινιάζεται το νέο ΚΕΠ της Αγίας Μαρίνας, το οποίο αναβαθμίζεται, και θα στεγάζεται πλέον σε νέο, ανακαινισμένο χώρο, στην οδό Παπάγου 23.


Ο νέος, άνετος και σύγχρονος χώρος βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, με εύκολη πρόσβαση για τους δημότες μας, αλλά και για δημότες άλλων περιοχών, δίνοντας στους πολίτες τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται σε ένα ευπρεπές και πολιτισμένο περιβάλλον.


Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη, 15/1/14, ώρα 18.30.

 

10/1/14
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 309 φορές

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη Σωματείων και Φορέων για το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Μετά την χθεσινή σύσκεψη των φορέων της πόλης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, με θέμα τις αρνητικές εξελίξεις με το Κέντρου Υγείας, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση απαιτώντας, να λειτουργήσει ξανά το Κέντρο Υγείας στην πόλη, με προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού που θα καλύπτουν όλες οι ανάγκες.

Ξεκίνησε η κατ’οίκον παράδοση των οικιακών κάδων ανακύκλωσης στους δημότες Ηλιούπολης.

Τους πρώτους κάδους παρέδωσαν συμβολικά σε δημότες ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τον Γιάννη Αντζινά Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωση και Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους''

Παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης, Γιώργου Χατζηδάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής,  Γ. Δημόπουλου και των Αντιδημάρχων, Γιάννη Πούλου και Κώστα Σεφτελή, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) σε χώρο του Πολυκλαδικού Λυκείου Ηλιούπολης.