Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ηλιούπολης, με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη βελτίωση της αισθητικής της πόλης, ζητά την ενεργό συμμετοχή όλων σε μια κοινή προσπάθεια αρμονικής συνύπαρξης.

    
Ας δημιουργήσουμε λοιπόν τις συνθήκες για:

?    Την ασφαλή χρήση κοινόχρηστων χώρων (παιδικές χαρές, πάρκα, άλση, πλατείες κλπ.), προασπίζοντας την υγιεινή, φροντίζοντας για τη καθαριότητα και παρέχοντας ενημέρωση στις αρμόδιες υπηρεσίες σε περιπτώσεις σοβαρών βλαβών και παραλείψεων.


?    Την αποδέσμευση κοινόχρηστων χώρων από παράνομα σταθμευμένα οχήματα, εμπορεύματα, τραπεζοκαθίσματα και διαφημιστικά πλαίσια.


?    Την απρόσκοπτη μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (ΑμεΑ, μητέρες με παιδιά, άτομα τρίτης ηλικίας), αποφεύγοντας την στάση ή στάθμευση οχημάτων σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρίες (ράμπες ΑμεΑ).


?    Την ελευθέρωση του οδικού δικτύου από εγκαταλελειμμένα οχήματα (Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής) προκειμένου να δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης και να αποτραπεί η δημιουργία εστιών μόλυνσης.


?    Την ελευθέρωση κοινόχρηστων και ιδιωτικών χώρων από διαφημιστικά πλαίσια που δεν πληρούν τους όρους και τις προδιαγραφές τοποθέτησης, προσβάλλουν την αισθητική και κρίνονται επικίνδυνα, καθώς καθιστούν δυσχερή και επισφαλή την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.


?    Την προστασία των ζώων συντροφιάς, σεβόμενοι τα δικαιώματά τους και τηρώντας τους όρους για την ασφαλή και υγιεινή διαβίωσή τους.


Η Δημοτική Αστυνομία, επιπρόσθετα θα εξυπηρετεί μέσω τηλεφωνικού ραντεβού και κατά προτεραιότητα, περιπτώσεις βεβαίωσης γνησίου της υπογραφής κατ? οίκον, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ηλιούπολης, για δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.


Ας συνεργαστούμε όλοι για μία Ηλιούπολη πιο λειτουργική, φιλική και επισκέψιμη από όλους, σε κάθε γωνιά της, μη προκαλώντας την αυστηρή τήρηση του νομικού πλαισίου και τα πρόστιμα που επισύρονται ανάλογα με την παράβαση.  


Αντιδήμαρχος Πρασίνου,
Υπεύθυνος Δημοτικής Αστυνομίας
Κων/νος ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Προβλήθηκε 712 φορές

Στη φυλακή ο 44χρονος καθηγητής που φέρεται να είχε σχέση με ανήλικη μαθήτριά του

Τον δρόμο της φυλακής έδειξαν ανακρίτρια και Εισαγγελέας στον 44χρόνο καθηγητή σε σχολείο των Νοτίων Προαστίων που απολογήθηκε κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικης μαθήτριάς του.

Στάθης Ψυρρόπουλος - Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης: ''Η φανέλα «Πρώτα η Ηλιούπολη» και οι τελευταίες μεταγραφές''

Μετά και την τελευταία αποχώρηση του μέχρι πρότινος δημοτικού συμβούλου από την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» και την ανεξαρτητοποίησή του, θα μπορούσα εύκολα να επιδοθώ σε μία πρόσφατη αναδρομή.