Μπορεί η απάντηση να είναι το τραγούδι;
Μπορεί η απάντηση στο φασισμό να είναι το τραγούδι;
Μπορεί να είναι μια απάντηση.
Ίσως η πρώτη, ίσως η εύκολη ,ίσως η πιο ανώδυνη, ίσως η τελευταία.
Πάντως είναι μια απάντηση.
Έτσι ξεκινούσε η κοινή ανακοίνωση για την πρωτοβουλία ενάντια στο φασισμό που κυκλοφόρησε η «Ελληνοφρένεια» με το συγκρότημα KollektivA.
Και σαν Πολιτιστικός Σύλλογος αποφασίσαμε και εμείς να δώσουμε την δική μας απάντηση. Επειδή είχαμε να δώσουμε απάντηση
Και κυρίως επειδή μπορούσαμε..
Επειδή έχουμε την τύχη να έχουμε μαέστρο στη χορωδία του Συλλόγου μας την σπουδαία Σοφία Καμαγιάννη.
Ακούστε λοιπόν την δική μας απάντηση, γιατί δεν ξεχνάμε και δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε.
Το τραγούδι μας επιλέχτηκε για το αντιφασιστικό CD της ελληνοφρένειας και της KοllektivA που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Ακούστε το!

Στη διευθυνση http://youtu.be/wPwb2gkN0yg

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ»
ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 9 - 16345 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΤΗΛ. 210 97 32 660
http//sullogos.pblogs.gr/
mail : sillogos_ag [email protected]

Προβλήθηκε 1163 φορές

Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών - Εμπόρων Ηλιούπολης: ''Δεσμεύσεις λογαριασμών για χρέη στο Δήμο - Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στασινόπουλο''

Όπως είναι γνωστό, η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης είχε ζητήσει εδώ και καιρό συνάντηση με τον κ. Αντιδήμαρχο ώστε να του εκθέσει αναλυτικά τα αιτήματά μας με αιχμή τη δέσμευση τραπεζικού λογαριασμού μέλους μας για χρέη στο Δήμο Ηλιούπολης.

Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών - Εμπόρων Ηλιούπολης: ''ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ''

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου Ηλιούπολης για την υποβολή αιτήσεων για την απαλλαγή από τέλη του 4μήνου Νοέμβριος 2020-Φεβρουάριος 2021, για επιχειρήσεις με αναστολή λειτουργίας, είναι ανοικτή.

''Αίτημα για  διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αστυδάμαντος κατά τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου'' - Σύλλογος Διδασκόντων και Σύλλογος Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 541/97 για τη διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Λαύρας κατά τις ώρες λειτουργίας του ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου ''Η Θεομήτωρ''. Πρέπει να υπάρχει ισονομία σε όλα τα Σχολεία της πόλης μας. Δημόσια και Ιδιωτικά.

Η Πόλη που θέλω: ''Δυο μέτρα και δυο σταθμά από τον Δήμαρχο. Διάκριση για την ασφάλεια μαθητών μεταξύ ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων''.

Στο ιδιωτικό σχολείο υπάρχει η δυνατότητα να κλείνει ο δρόμος με αλυσίδα για την ασφάλεια των μαθητών, ενώ στο δημόσιο δεν έχει γίνει καμία ενέργεια εδώ και χρόνια, όταν μάλιστα δίπλα υπάρχει χώρος φορτοεκφόρτωσης σούπερ μάρκετ και τον Οκτώβριο του 2019 είχε γίνει τροχαίο δυστύχημα.