Σε λίγες ώρες με την ανακοίνωση των βάσεων δίνεται τέλος στην αγωνία χιλιάδων παιδιών που έδωσαν φέτος την μάχη των εξετάσεων για συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αξίζουν πολλα συγχαρητήρια.

Κάποιοι σήμερα θα δουν τις προσπάθειές τους να στέφονται με επιτυχία, κάποιοι άλλοι όχι.
Γι? αυτούς λοιπόν που ξεκινούν τώρα τις σπουδές τους αλλά και όσους φέτος δεν τα κατάφεραν, θέλω να τους πω τα εξής. Η προσπάθεια δεν τελειώνει ποτέ.

Η ζωή συνεχίζεται και είναι όλη μπροστά σας. Με πίστη, δύναμη, ελπίδα και αγώνα συνεχίστε για να κατακτήσετε το αύριο που σας ανήκει.

ntinosΝίκος Ντίνος

Δημοτικός Σύμβουλος

Δάφνης Υμηττού.

 

Προβλήθηκε 522 φορές

Δήλωση - Πρόσκληση προς τον Διευθυντή... Λυκείου Ηλιούπολης (του Νίκου Καραβέλου)

Αξιότιμε κ. Διευθυντά. Αξιότιμοι κ.κ Διδάσκοντες. Με ενόχληση, ως επιστήμων και άνθρωπος ανέγνωσα το κείμενο διάταξης που προσβάλλει τον νομικό μας πολιτισμό και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας. Πρόκειται για το άρθρο 96 του ν. 4790/2021, που εξουσιοδοτεί τους αρμόδιους υπουργούς να ορίσουν τις διαδικασίες ελέγχων ή "αυτοελέγχων" των μαθητών για covid-19.

Φιλανθρωπία με... ξένα κόλλυβα (του Γιώργου Τζεδάκι)

Από το «κρίσιμες οι επόμενες δύο εβδομάδες» φτάσαμε στο «κρίσιμο το επόμενο δίμηνο». Άντε, με το καλό και στο… κρίσιμα τα επόμενα δύο χρόνια! Ο πρωθυπουργός, πάντως, είναι ευχαριστημένος με τους… 8000 και πλέον νεκρούς από την πανδημία.

Μας έκλεψαν την πρωτιά στη διαφθορά! - Δεύτερη πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη είναι η Ελλάδα. (του Γιώργου Τζεδάκι)

Η κυβέρνηση, όμως, διαφωνεί με τα στοιχεία της έκθεσης διαφάνειας και σημειώνει ότι «η βαθμολόγηση της χώρας αποτυπώνει υποκειμενικά και όχι αντικειμενικά στοιχεία». Και έχει δίκιο.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (του Νίκου Καραβέλου)

Ας ξεκινήσουμε με αυτό: " ...Αναλογιζόμενος όσο μπορώ πιο έντιμα την τριακονταετή περίπου θητεία μου, στην ΄άσκηση της δικαιοσύνης, το μόνο αντικειμενικό καταστάλαγμα που διατηρώ, είναι ότι περπάτησα σε ένα δρόμο μάταιο.