Θα σας πω ένα όμορφο παραμύθι σήμερα.

 

Υπήρχε κάποτε ένα ΚΑΠΗ στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα επι της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου 57.  Εκεί πήγαιναν οι ηλικιωμένοι δημότες.  

 

Μετά από μία απόφαση το ΚΑΠΗ μετακόμισε επι της οδού Παναγούλη 1, αν και άργησε αρκετά: (περίπου 1,5 χρόνο) να λειτουργήσει.

 

Στην θέση του παλαιού ΚΑΠΗ με πόρτες κλειστές στεγάζεται η Καρδιολογική μονάδα. "Βαρύγδουπος τίτλος" θα λέγαμε, δηλαδή υπάρχει ένας άδειος χώρος με δύο καναπέδες, όπου εκεί φιλοξενούνται οι εργαζομένοι στο αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ που είναι παρκαρισμένο απ΄έξω. 

 

Διαβάζουμε στην διαύγεια :  Έγκριση παράτασης ενοικίου του κτιρίου επί της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου 57  ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:36/2014,  μέχρι 31.12.2014 έναντι ποσού 1.021, 43 ευρώ τον μήνα...  

 

Ερωτήσεις για να κλείσει όμορφα το παραμύθι.

 

1) Γιατί δεν πηγαίνει το ασθενοφόρο να σταθμεύσει στο νέο ΚΑΠΗ;

 

2) Πόσοι γέροντες χρειάστηκαν τις υπηρεσίες στην Πατριάρχου Γρηγορίου;

 (αφού έλαβε υπ΄όψιν  ... Τις ανάγκες των ηλικιωμένων Δημοτών στην περιοχή,  Τα τετραγωνικά του συγκεκριμένου κτιρίου και την προσβασιμότητα του στους δημότες , Τις δυσκολίες που θα δημιουργήσει στους δημότες την συγκεκριμένη περίοδο η  χρονοβόρος διαδικασία για την εύρεση νέου κτιρίου, πήρε την παραπάνω απόφαση....).

 

3) Υπάρχει γιατρός - καρδιολόγος στο κτήριο της Πατριάρχου Γρηγορίου;

 

4) Τι ιατρικά μηχανήματα υπάρχουν μέσα στο κτήριο;

 

Όταν θα έχουμε τις απαντήσεις, τότε το παραμύθι αυτό μπορεί να μην έχει ωραίο τέλος για άλλη μία φορά για τα "μοναδικά έργα" του Δήμου...

 

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΗΛΙΟΥ-Πόλις,  ανθρώπινη πόλη

 

 

Προβλήθηκε 384 φορές

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη Σωματείων και Φορέων για το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Μετά την χθεσινή σύσκεψη των φορέων της πόλης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, με θέμα τις αρνητικές εξελίξεις με το Κέντρου Υγείας, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση απαιτώντας, να λειτουργήσει ξανά το Κέντρο Υγείας στην πόλη, με προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού που θα καλύπτουν όλες οι ανάγκες.

Ξεκίνησε η κατ’οίκον παράδοση των οικιακών κάδων ανακύκλωσης στους δημότες Ηλιούπολης.

Τους πρώτους κάδους παρέδωσαν συμβολικά σε δημότες ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τον Γιάννη Αντζινά Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωση και Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους''

Παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης, Γιώργου Χατζηδάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής,  Γ. Δημόπουλου και των Αντιδημάρχων, Γιάννη Πούλου και Κώστα Σεφτελή, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) σε χώρο του Πολυκλαδικού Λυκείου Ηλιούπολης.