Πού την είδατε την κρίση ωρέ παιδιά; Στην Ηλιούπολη πάντως όχι. Ασχολούμαστε με άλλα θέματα, πιο χάι ας πούμε και πιο γκλάμουρ.

 

Έγινε για παράδειγμα τις προάλλες το DavisCup ή κάπως έτσι και βαλθήκαμε να πανηγυρίζουμε. Γιατί μπορεί τα λεωφορεία να περνούν όποτε θυμηθούν, μπορεί η ανεργία και η απόγνωση να αποτυπώνεται στα πρόσωπα όλο και περισσότερων συμπολιτών μας, αλλά η Ηλιούπολη είναι χάι και δεν ασχολείται με αυτά.

 

Ώρες-ώρες πιστεύω ότι η πόλη μας αποτελεί νησίδα ευμάρειας και χαράς με αυτά που βλέπω, ακούω και διαβάζω. Εννοείται ότι όλα είναι μέρος της ζωής και όλα τα χρειαζόμαστε, και αθλητισμό και πολιτισμό και οτιδήποτε άλλο. Εννοείται επίσης ότι δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από την κρίση και να κλαίμε την μαύρη μας την μοίρα.

 

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναφερόμαστε σε μια κρίση που φτωχοποίησε μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Υπάρχουν υποψήφιοι δήμαρχοι, οι οποίοι δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής ούτε μία αναφορά στους πολίτες που υποφέρουν. Εντάξει, οι εκλογές είναι τοπικού χαρακτήρα και η Ηλιούπολη είναι στην πρώτη γραμμή ως σημείο αναφοράς, αλλά κανείς δεν ζει απομονωμένος στην πόλη του. Είμαστε πολίτες μιας χώρας, άρα μας αφορούν και τα γενικότερα προβλήματα.

 

Και εμείς αντί να σώζουμε το δάσος κοιτάμε το δέντρο. Πραγματικά με βάση τη μέχρι στιγμής δραστηριότητα ορισμένων υποψηφίων συμπεραίνουμε ότι είτε δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα είτε δεν θέλουν να έχουν σχέση με αυτή.

 

Σαφώς και υπάρχουν υποψήφιοι που τονίζουν την ανάγκη γενικότερης αλληλεγγύης και στήριξης των συμπολιτών μας. Θα μου πει κάποιος, το κάνουν για ψηφοθηρικούς λόγους. Έστω και για αυτό να το κάνουν είναι μια καλή αρχή.

Προσωπικά μου είναι αδιάφορο και το DavisCupκαι όποια άλλη εκδήλωση δεν έχει άμεσα οφέλη για τον πολίτη.

 

Πιστεύω στον λαϊκό αθλητισμό και όχι στον πρωταθλητισμό. Για μένα πιο σημαντική είδηση θα ήταν να βλέπω μικρά παιδιά να ασχολούνται μαζικά με τον αθλητισμό, να έχουν στη διάθεσή τους τις κατάλληλες υποδομές και την υποστήριξη που τους αξίζει. Για αυτό αδιαφορώ για το DavisCupκαι όλα τα DavisCup της εποχής μας. 

 

oikonomidisΑλέξανδρος Οικονομίδης

Προβλήθηκε 365 φορές
Τι αλλάζει από Δευτέρα 30.03.2020, στο όριο για τις ανέπαφες συναλλαγές χωρίς PIN

Ανέπαφες συναλλαγές χωρίς να χρειάζεται PIN για ποσά έως και 50 ευρώ θα μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, μετά την απόφαση των τραπεζών να αυξήσουν το όριο στις συγκεκριμένες συναλλαγές χωρίς τη χρήση PIN.

ΝΔ: Καλούμε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

«Ως Νέα Δημοκρατία καλούμε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν, να εγγραφούν στην ειδική πλατφόρμα, για την ενίσχυση του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" σε κάθε δήμο της χώρας», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, στην εκπομπή «Από τις έξι», στην ΕΡΤ1.