ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Π.Σ.Φ.

Μετά από την απόφαση του Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ., ο κλάδος των φυσικοθεραπευτών προκηρύσει 24ωρη απεργία για την Παρασκευή, 18/10.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/10 στο Υπουργείο Υγείας Αριστοτέλους 17 και ώρα 12.00

Προσυγκέντρωση στα γραφεία του Π.Σ.Φ. ώρα 11.00 π.μ..

Τα πούλμαν της επαρχίας μπορούν να αφήνουν τους φυσικοθεραπευτές μπροστά από το άγαλμα της Αθηνάς, απέναντι από τα γραφεία του Συλλόγου, Λ. Αλεξάνδρας 34 και να παρκάρουν στο Πεδίο του Άρεως.

Για την κάλυψη των συναδέλφων φυσικοθεραπευτών του δημοσίου τομέα θα ζητηθεί έγγραφο από την ΠΟΕΔΗΝ και την ΠΟΕ-ΟΤΑ και θα αναρτηθεί.


                                                                        ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Προβλήθηκε 202 φορές
Έφυγε από τη ζωή  ο Πρέσβης επί τιμή, Θέμος Στοφορόπουλος.

Ήταν πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, όταν το 1988, εκδηλώνοντας την διαφωνία του με την τότε στροφή του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου στα ελληνοτουρκικά και την συμφωνία του Νταβός, υπέβαλε την παραίτησή του.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Νέες εντάξεις έργων σε Δήμους των Νοτίων Προαστίων

Με εντολή του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου εγκρίθηκαν νέες εντάξεις έργων σε δήμους της Νοτίων Προαστίων για την «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των Δήμων» και την «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».

Ο καιρός την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές καθώς και τις μεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Σήμερα υπογράφεται η ΚΥΑ για τις 36.500 θέσεις του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, μέσα στον Ιούνιο τα εν λόγω προγράμματα θα αξιολογηθούν από τον ΟΑΕΔ και στο τέλος του ίδιου μήνα, όσοι επιλεγούν θα βρεθούν στις θέσεις τους.

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας

Ένα ακόμη «ραντεβού» κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας και της εφαρμογής της ρύθμισης για τη μετάδοση των μαθημάτων έχουν δώσει οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες (ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΟΙΕΛΕ) για σήμερα το απόγευμα στις 19:00, στα Προπύλαια.