Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της τρίτης ηλικίας που έχει καθιερωθεί και γιορτάζετε την 1η Οκτωβρίου θέλω να εκφράσω το σεβασμό, την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς τους ανθρώπους , που είναι οι στυλοβάτες της Ελληνικής οικογένειας αποτελώντας ταυτόχρονα ένα σημαντικό πυρήνα της κοινωνίας. 

Οι εμπειρίες και οι γνώσεις τους αποτελούν ένα ανεκτίμητο θησαυρό που όλοι οφείλουμε να τον αξιοποιήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
θέλω να γνωρίζουν πως η πόρτα του Δήμου είναι πάντα ανοιχτή και όλοι μας είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε στο μέτρο του δυνατού στα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δάφνης Υμηττού θέλοντας να τιμήσει την παγκόσμια ημέρα της τρίτης ηλικίας έχει ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων που είναι η εξής:
Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 η χορευτική ομάδα των ΚΑΠΗ του Δήμου μας θα χορέψει για όλους εμάς στην Κεντρική Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης στις 20.30 μ.μ
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί απογευματινός περίπατος στην Αρτέμιδα. Τέλος την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου θα δοθεί παράσταση από την χορωδία των ΚΑΠΗ στο Α' ΚΑΠΗ Δάφνης στις 19:00 μ.μ που βρίσκεται επί της οδού Βύρωνος και Αλεξάνδρας στην Δάφνη.
Σας περιμένουμε όλους να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μας.

 

ntinosΝικόλαος Ντίνος

Πρόεδρος του Δ.Σ.

 Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής

Δήμου Δάφνης Υμηττού.

 

Προβλήθηκε 489 φορές

Υμηττός: Η ΠΥΡΚΑΛ φεύγει και έρχονται ...μέχρι και εννέα υπουργεία

Ετοιμάζουν φιέστα το Σάββατο στις 10 το πρωί - Ο Πρωθυπουργός, από το χώρο του εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ θα παρουσιάσει τα σχέδια του για την ανάπλαση -τσιμεντοποίηση του μεγαλυτέρου τμήματος- του χώρου.