Ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 6 Μαΐου, 2014 & ώρα 19:30 η Ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ηλιούπολη: Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών».

 

Η εκδήλωση που θα αποτελέσει παράλληλα και πεδίο ανοιχτού διαλόγου με τους δημότες για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ανεξαρτησίας - Αγ. Μαρίνα Ηλιούπολης.

 

Το απόγευμα της Κυριακής 4 Μαΐου, 2014 και ώρα 18:40 ? 19:00, η Αργυρώ Πίκουλα δίνει συνέντευξη στο μικρόφωνο του IlioupolisOnAir συμμετέχοντας στο τριήμερο αφιέρωμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με ζωντανή μετάδοση μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου www.ilioupolisonline.gr/radio από την κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Προβλήθηκε 477 φορές

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στο έργο ''Αναβάθμισης Αστικού Περιβάλλοντος Λ. Ειρήνης Δήμου Ηλιούπολης'' το οποίο πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση ύψους 850 χιλ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής
Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη Σωματείων και Φορέων για το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Μετά την χθεσινή σύσκεψη των φορέων της πόλης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, με θέμα τις αρνητικές εξελίξεις με το Κέντρου Υγείας, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση απαιτώντας, να λειτουργήσει ξανά το Κέντρο Υγείας στην πόλη, με προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού που θα καλύπτουν όλες οι ανάγκες.

Ξεκίνησε η κατ’οίκον παράδοση των οικιακών κάδων ανακύκλωσης στους δημότες Ηλιούπολης.

Τους πρώτους κάδους παρέδωσαν συμβολικά σε δημότες ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τον Γιάννη Αντζινά Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωση και Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους''

Παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης, Γιώργου Χατζηδάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής,  Γ. Δημόπουλου και των Αντιδημάρχων, Γιάννη Πούλου και Κώστα Σεφτελή, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) σε χώρο του Πολυκλαδικού Λυκείου Ηλιούπολης.